Lina in Wonderland…

Ken je dat, een zwakte voor een bepaalde stof? Ik heb dat blijkbaar met pied de poule… In gelijk welke stofsoort, grootte of kleur, ik val er telkens weer als een blok voor. Zo ook met deze heerlijke, blauwe, katoenen versie…

Het duurde dan ook niet lang voor ik hiermee aan de slag ging om een zomerjurkje te maken. Beetje snuisteren op Pinterest, een passend bikini-topje zoeken, geodriehoek en meetlat in de aanslag et voila, een supereenvoudig, maar o zo leuk zomerjurkje werd geboren!

Voor het bovenstukje dubbelde ik twee driehoeken (die elkaar uiteraard overlappen in het midden) op de breedte van een goed passend bovenstukje. Ik voegde een tailleband toe, een brede elastiek en een rimpelrok.

En het resultaat? Dat zie je hier! Ik hou van de kleurencombinatie en de eenvoud. En dat het m’n dochter dan ook nog ‘ns zooooo mooi zou staan, daar kon ik alleen maar van dromen!

Ik weet niet waarom, maar toen ik ze zi zag staan deed ze me enorm hard denken aan een mix van Assepoester en Alice in Wonderland… ❤

Nee, ze was niet stout geweest, maar dat ruggetje, dat ruggetje MOEST ik gewoon vastleggen ❤

Patroon: zelf getekend

Stof: Stoffenpaleis – Wilrijk

5 gedachten over “Lina in Wonderland…

Voeg uw reactie toe

Plaats een reactie

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑