The SiwSiw Gang

11863366_10207013693240699_4483176572219412212_n

A, dat ben ik … Anja, 37 jaar en fulltime werkende, single mom van twee. Fotograaf van opleiding en ambtenaar van beroep.

Mijn twee kuikentjes (oftewel SiwSiw in het Arabisch) van 6 en 7j zijn meestal de gelukkige ontvangers van mijn creaties.

Ik begon te naaien in 2015, volgde een jaartje avondschool en begon begin 2016 mijn blog. Voornamelijk omdat ik al dat leuks wil delen.

Naaien, it’s a Thing on it’s own! Maar weinig mensen begrijpen hoe je avond na avond achter je machine kan kruipen. Hoe je helemaal verliefd kan worden op stofjes (en er dus ook binnen een mum van tijd een overvolle stoffenkast aan kan overhouden). Hoe je uitkijkt naar dat magazine met weer een hoop nieuwe patronen, of die favoriete ontwerper/ontwerpster die weer een subliem patroontje op de markt brengt. En hoe je ogen tenslotte stralen als je je afgewerkte kledingstuk kan aanschouwen. Héérlijk vind ik dat!

Ik (en gelukkig mijn kids ook) heb(ben) een geweldige voorliefde voor kleur! en vintage (meubeltjes, stofjes, knopen, patronen, noemmaarop!). Uuuuren kunnen we doorbrengen op rommelmarktjes en kringwinkels en geregeld vind je ons ook terug (voornamelijk tussen het onkruid dan ;-)) in ons volkstuintje!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

<span>%d</span> bloggers liken dit: