Zoet als appelstroop

Toegegeven, het is al eventjes geleden dat jullie via deze weg nog iets van me hoorden. Sinds de invoering van het nieuwe blokken-edit-systeem hier in WordPress ben ik eerlijk gezegd mijn kluts een beetje kwijt. Dat gehele blokken-systeem maakt me een beetje “krikkel” waardoor ik het bloggen al “halvelings” heb opgegeven wat eigenlijk jammer is! Misschien moet ik maar eens op zoek gaan naar een nieuw blog-platform dat me niet doet vloeken, geen frustraties bezorgt en me weer een goed gevoel oplevert. Mensen met tips over “kindvriendelijke” blogs, zijn altijd welkom!

Maar genoeg daarover! Zoals jullie wellicht nog wel weten ben ik sinds een tijdje ambassador voor The Eli Monster. Elke maand (of elke twee maand) naai ik een outfit met één van hun patronen (en dat zijn er al ontzettend veel ondertussen) volgens een bepaald thema. Deze keer: flowers!

Laat ik nu zo heeheeheel toevallig een heerlijk bloemenstofje van Kwantum in mijn voorraad hebben liggen. En laten nu zo heeheeheel toevallig de paasbloemen hier in volle bloei gestaan hebben toen we (uhu, dat is al enkele weken geleden ondertussen) foto’s maakten! En laat dan ook nog eens de zeemzoete appelstroop dress het ideahahale patroont hiervoor zijn! Toevalliger dan dit allemaal kan het allemaal niet worden, trust me! 😉

Ik ga jullie dan ook niet vervelen met ellenlange teksten over ditjes en datjes en het gehele plaatje voor zich laten spreken! (Mocht je toch vragen hebben, mag je ze uiteraard altijd stellen!) Kijk en geniet mee!

Heerlijk ’s zomers met een open rugdetail!
Het strikje werd bevestigd over de rugsluiting met twee kamsnaps. Om de jurk aan-en uit te doen kan je dus gewoon het strikje verwijderen, haakje/oogje sluiting sluiten en strikje er terug op klikken.

Deze week zijn ook alle patronen die alle ambassadors van The Eli Monsters gebruikten deze ronde te verkrijgen met een mooie korting. U hoeft hiervoor geen code te gebruiken, deze zijn te herkennen aan het “sale” embleem. Nieuwsgierig naar de creaties van de andere ambassadors? Check them out here:

She who sews

Threadistry

Gloopygoo

Frullemieke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

<span>%d</span> bloggers liken dit: