Heeeere’s Piper!

Ja hoor, Misusu patterns doet het weer! Net op tijd voor deze (uitzonderlijk warme) zomer komt Elles van Misusu patterns met een tank top patroon om “U” tegen te zeggen, de Piper! Heerlijk veelzijdig, unisex en  met een extra twist zoals we van haar gewoon zijn! De Piper tank top is niet gewoon een rechtoe, rechtaan top, maar heeft verschrikkelijk veel opties die ervoor zorgen dat je eindeloos kan blijven variëren. Yay! Dat kunnen we enkel maar toejuichen, nietwaar?

All-focus

Was het tijd om de garderobe van je kinderen aan te vullen voor de zomer? Wacht dan niet langer en laat je creativiteit vrij! Kom je er niet meteen uit welke versie je zou willen maken? Maak dan gebruik van het handige schema in de tutorial dat je zo door de verschillende opties heen loodtst én vertelt welke patroondelen je dient uit te knippen: handig! Nog een leuk pluspunt? Ook deze keer weer is het patroon beschikbaar van maat 62 tot maat 164, dat worden aardig wat zomers gevuld met de Piper tank top als je ’t mij vraagt! 😉

Als eerste laat ik jullie mijn “crossover petal back” zien. Een “gewone” top op het eerste zicht, tot je de achterkant ziet. Oeh Oeh Oeh, liefde op het eerste gezicht! Achteraan lijkt het immers alsof twee “vleugels” of “bloemblaadjes” over elkaar heenschuiven (ik zie ook gelijk heel wat verkleedcostuums in mijn hoofd met deze versie als basis ;-).  Aarzel je een beetje of je dat wel zou lukken, zo’n afgeronde zoom? Have no fear, Elles en haar super tutorial are here! In de tutorial, die je uiteraard mee krijgt bij de aankoop van het patroon, beschrijft Elles op twee verschillende manieren hoe je de ronding in je zoom zo mooi krijgt. Zo handig en duidelijk beschreven dat je aarzeling verdwijnt als sneeuw voor de zon (en de zon krijg je er gratis en in overvloed bij dezer dagen). Verder voegde ik nog een borstzakje toe (welke ook in drie verschillende versies bestaat voor deze top) en that’s it! Voor deze versie ging ik aan de slag met de eitjes stof van hpyfabrics en de streepjes zijn afkomstig van een tweedehandstop die ik verknipte 😉 Je maakt zelf deze top zo gek of eenvoudig als je maar kan bedenken en voor je ’t weet ligt de kids hun kast vol met Pipers!

All-focus
All-focus

 

 

Versie twee is er eentje voor zoonlief. Hier koos ik voor de “penguin back”, een vernuftig staaltje patroonkunst van Elles die je telkens weer vervult met verbazing en blijdschap wanneer je deze ineen naait. Eerst denk je “hmmm, doe ik het wel goed? Hoort dit hoekje hier wel te zitten? enz enz” en dan … BAM! a new penguin back is born! De rest van deze versie hield ik vrij eenvoudig. Ik gebruikte de boordstof en french terry struisvogelstof van de vorige SYAS collectie voor deze versie, waarbij ik het bovenste rugstuk maakte uit de boordstof.

All-focus
All-focus

 

Gecombineerd geeft dat dus struisvogeleieren (en een hoop zottigheid)! 😉

IMG_20180627_174133_BURST001_COVER

Uiteraard ben ik niet de enige die de Piper tank top testte! Vandaag kan je ook een kijkje nemen bij Smospotten & Snoesjes, Tina Philp, Tine en Sewitcurly! Hier vind je ook een overzicht van het vervolg van de social tour. Blijf ook zeker de social tour volgen, there might be a lil’ something something at the end 😉

Stoffen: Ansje Handmade
Patroon: Piper tank top – Misusu Patterns (aan saleprijs tot het einde van de socialtour)

 

4 gedachten over “Heeeere’s Piper!

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

<span>%d</span> bloggers liken dit: