Marilou II

Het is alweer eventjes gelezen dat jullie me hier nog lazen. Dat is volleeeedig de schuld van Instagram! Wat een heerlijk medium vind ik dat! Creaties delen, inspiratie opdoen, … noem maar op! En dat over heel de wereld verspreid. Ik vind het heerlijk om ondergedompeld te worden in de naaiwereld, geïnspireerd te worden en anderen te inspireren. Het gevolg daarvan is wel dat ik vaker minder de tijd neem om effectief te schrijven op mijn blog, maar meer deel via Instagram. Voor diegenen onder jullie die me graag daar volgen: https://www.instagram.com/a_siwsiw_thing/

All-focus

Het Marilou jurkje maakte ik vroeger al eens (marilou I), maar ondertussen past dochterlief weer in een maatje groter! Deze keer ging ik aan de slag met een heerlijk mooie bio French terry van Story of Roo, met de prachtige naam ” The tale of three bears and a cup of tea”. Ik ben geweldige fan van deze stofjes! Niet alleen is de kwaliteit super, ook de designs zijn heerlijk mooi en origineel!

Aan het patroontje veranderde ik niets, buiten dan dat ik een maatje groter tekende en de positie van de drukknopen links plaatste, in plaats van gecentreerd.

Dochterlief had er niet errug veel zin in om te poseren die dag. Met de nodige knorrige snoetjes tot gevolg 😉

Maar goed, ik zou ik niet zijn, als ik daar niet een klein beetje een mouw aan zou weten te passen 😉 (zie ik daar warempel een klein glimlachje?)

Patroon: Marilou – Zelfgemaakte kleertjes 2
Stof: The tale of three bears and a cup of tea – Ansje Handmade

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

<span>%d</span> bloggers liken dit: