Norino #1

Spons…

Ik moet toegeven, ik heb er een beetje een afkeer van (behalve dan van het blauw spons gestreepte broekje met Hiawatha op de poep dat ik droeg als vijfjarige, dat had ik nu nog graag gehad om mijn eigen kids in zien rond te lopen ;-)).

Maar goed, ik en spons, dat gaat dus niet echt samen. Ik noem het nog netjes een afkeer, je zou het ook gerust bijna een trauma kunnen noemen. Gans mijn kindertijd liep ik rond in die broekjes (en als het daar dan nog bij stopte, maar nee hoor, de truitjes en vestjes gingen gelijk op in het rijtje). Ik “weigerde” dan ook om mijn eigen kinderen ooit spons aan te trekken. Tot, jawel, ik op dit stofje botste! Waaaat een beauty! Die heerlijke snoepjeskleuren, instant love!

Combineer dat met het heerlijke (nieuwe) Norino  sweater patroontje, et voila … you’ve got yourself a darling combo! Nuja, ik niet, maar de dochter is weer een heerlijk lentetruitje rijker! Geen idee of het je is opgevallen, maar ik noemde deze blogpost #1 omdat ik, zelfs met mijn ogen toe, durf te zeggen dat er nog zullen volgen!

In ne wip en ne gauw zit het in elkaar en de impact is groot! Groot door zijn eenvoud! Meer moet dat soms gewoon niet zijn. Ik maakte maat 7-9 voor mijn bijnazesjarige (die overigens meestal een maatje groter draagt dan haar leeftijd), welke misschien nét iets aan de ruime kant zit (daar ben ik nog niet helemaal over uit). Ik liet, schoonheidshalve, de topstitch weg omdat het eenvoudigweg mooier was zonder met dit stofje. Met een sweat/french terry lijkt het me dan weer net mooier mét, maar dat is goesting natuurlijk!

Graag laat ik jullie dan ook meegenieten van dit snoepje! Terwijl ik de foto’s aan het bewerken was, besefte ik ook wat een goei team wij zijn, mijn dochter en ik! Wat doet ze dat toch steeds super, dat poseren! Ik sta er vaak echt van te kijken hoe natuurlijk ze dat allemaal doet (nuja, ze is getraind natuurlijk, met een mama die met een fototoestel aan haar hand geboren is). Grappig ook, hoe je ze ziet evolueren voor de camera…

van oersaai naar braaf…

via modelling …

naar pure fun!

Wat doet ze dat toch super! ❤

All-focus

En wat dat spons betreft … misschien zal ik me er toch maar over moeten zetten, want zeg nu zelf, dit is toch om op te vreten!

Stof: tweedehandskoopje
Patroon: Norino sweater – Noortje Prullemie

Om deze blog te volgen klik je rechtsonder simpelweg op de “volg” knop en vul je je
e-mail adres in, vervolgens klik je op “Meld mij aan” … et voila!

volgen

9 gedachten over “Norino #1

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

<span>%d</span> bloggers liken dit: