Revival of the 80’s!

Ik kocht, hoe kan het ook anders, op Black Friday een heerlijk stofje, zo eentje waarbij het “liefde op het eerste gezicht”-effect extreem groot is! Geen idee wat ik ervan zou gaan maken, maar dat mocht de liefde niet beperken. Een halve meter (meestal volstaat dit wel voor haar, met maat 116) vloog in het winkelkarretje en enkele dagen later mocht ik de beauty aanschouwen!

Uiteraard zat er nog wel wat in dat winkelkarretje, maar ik kon niet wachten om met deze aan de slag te gaan! Ik nam (naar goeie gewoonte) het Wolf patroon als basis, alleen nam ik deze keer drie maten groter (de 134 dus, ipv de 116). Ik sneed het voorpand in drie, voegde knalgele ruffles toe en verbreedde (en verkortte) de mouwen. Zowel aan de heup als aan de mouwen werd een grote boord toegevoegd, et voila … een heerlijk vrolijke sweater werd geboren!

 

 

Ik was al verliefd, maar nu de sweater af is nog eens te meer!

 

 

Ik stoeide, samen met dochterlief, wat met haar kleding, make-up en juwelen en voor ik het wist stond er een echte 80’s chick voor m’n neus! Vrolijk gekleurde kettingen, blinkende armbanden, witte beenwarmers en flashy oogschaduw maakten het geheel af! And ofcourse… die knokenbrekers ❤ !

 

 

Stof: Lichte sweater Pencil stroke multi – Het Machien
Patroon: aangepaste Wolf – Zonen 09

 

Om deze blog te volgen klik je rechtsonder simpelweg op de “volg” knop en vul je je e-mail adres in, vervolgens klik je op “Meld mij aan” … et voila!

volgen

6 gedachten over “Revival of the 80’s!

Voeg uw reactie toe

    1. Dankjewel! We straalden deze middag allebei tijdens ons mom-daughter momentje bij het aanschouwen van die heerlijke kleurtjes en het tot leven zien komen van het geheel. Ik voelde me zelf weer heel even 6 😉 (nuja, 5 en 9 maanden 🙈)

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

<span>%d</span> bloggers liken dit: