Glitter & Glam for lil’ Miss Thang!

Eens een keertje niet genaaid, maar m’n ver verleden nog ‘ns boven gehaald 😉 

Als je als mama een (foto)grafische achtergrond hebt, is het maar een kleintje (en logische stap) om de uitnodigingen voor je kids hun verjaardagsfeestjes zelf te maken! De jongste spruit wordt begin februari vijf, en dat moet gevierd natuurlijk! Deze keer een feestje in een thema volledig op haar lijf geschreven: een heus glamour & spa feestje! Mmhm, m’n kleine meid is (in tegenstelling tot mama) een echte girly girl, met alles erop en eraan! Uuuren kan ze voor de spiegel staan, kijken of der haar wel goed zit, mokken omdat ze kleedjes moet aandoen die ze op dat moment niet in gedachten had, zichzelf optutten enz. Buiten het koppige aspect herken ik hierin weinig van mezelf. Er zijn uiteraard andere aspecten waarbij ze twee druppels water haar mama is… oef! (Denk ik… 😉 )

Maar goed, een make-up/glamour/spa feestje dus! Daar hoort uiteraard een blingbling uitnodiging bij! Het kleurenpalet was snel gekozen… goud, roze en perzik! Na een avondje Pinterest afschuimen vond ik de perfecte illustratie, tekst erbij, de nodige nuttige info et voila… we zijn al halfweg!

A touch of gold (in de vorm van glittertjes, vastgelijmd met vloeibare lijm en een penseeltje) op het kroontje, een extra gedichtje om de sfeer te scheppen en een goudgeverfd pluimpje (deze verfde ik met de kids een tijdje geleden, souvenirs van op vakantie) en de uitnodigingen zijn geboren!

Tot zover alvast de eerste voorbereidingen. Wordt vervolgd dus!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

<span>%d</span> bloggers liken dit: